WELKOM

Renoveren: ons beroep!

Euronet, onderhoud en gevelrenovatie - Schilderwerken en decoratie

Ontdek onze website

Gevelreiniging, -onderhoud en anti-graffitibehandeling Euronet in Brussel

EURONET nabij Brussel

Een graffiti laten verwijderen van uw gevel? Een gevelrenovatie plannen? De gevel opnieuw laten opvoegen? Neem meteen contact op met Euronet in Vorst, Brussel.

Een gevelreiniging is soms genoeg om het origineel aspect van uw woning terug te vinden. Soms is een renovatie of een behandeling de oplossing. Om te weten in welke staat uw gevel zich echt bevindt, vraag raad aan een expert en neem contact op met Euronet te Brussel

Euronet, gevestigd te Vorst in Brussel is uw vertrouwenspartner voor renovatie, onderhoud en reinigen van gevels.

Expert in gevelwerken

Wij voeren alle gevelwerken uit, gaande van voegwerken tot betonherstelling, het plaatsen van gevelbekleding of de isolatie van uw buitenmuren.

De staat van uw gevel bepaalt de techniek die Euronet zal gebruikten voor de gevelrenovatie. Wij staan ter uwer beschikking voor het reinigen en schilderen van gevels, maar ook voor een behandeling tegen graffiti.

Daarnaast neemt Euronet ook dakwerken aan. Bel ons voor het herstellen van een dakgoot of het renoveren van platte daken. Vraag ons meer informatie over vochtvastheid en waterdichtheidswerken voor daken of de isolatie van uw terrassen.

Maak gebruik van de professionele aanpak van Euronet en contacteer ons te Vorst voor een gratis bestek!

Gevelwerken, gevelonderhoud, gevelreiniging en andere schilderwerken in regio Vorst, Brussel

Bezoek onze website